Tuz Lambası Sağlığa Yararları

Wiki Article

tuz lambası

Son yıllarda popülaritesi küsurat doğal malzemeler arasında yerini vadi tuz lambası, Himalaya tuzu kabilinden katıksız tuz kaynaklarından elde edilmesi yüz çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak rast şekilde kullanmanıza mukabil hiçbir faydasını görmediyseniz bu kondisyon ürünün uydurmaca olduğunun bir nöbetareti olabilir.

Olumlu iyonlar kan sirkülasyonını aşırıleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Geceleyin lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yasak ederek elan erinçli ve dinlendirici bir uykuya ortam hazırlar.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı esenlayarak verimliliğinizi pozitifrmanıza yardımcı olabilir.

Hem tezyinî ışıklandırma hem de şeb lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Natürel kristal kayaç tuzu lamba modelleri; bulunmuş olduğunuz önem çok nemli değilse ve lambayı organize şekilde yakarsanız giderek bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Yalnızca içinde mevzi vadi ampul giderek patlayabilir ve yalınççe ampul değişimi katkısızlayabilirsiniz.

Kendini ak ve salim hisseden bireyler konulerini daha kısa sürede ve elan mübarek bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının kamu etkileri birleştiğinde insanda odaklanma ve güçlü performansta çalışma tesiri yapar.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Bastırık    : 3 Kilo En                          : 20 cm Destan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen ancak boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir sonuçsuz katacak ve komple bir görsel şölen sağlayacaktır.

Tuz lambalarının gayrı bildiğimiz lambalardan en önemli başkalıkı afiyet ya da şifa üzere kullanılıyor olmasıdır.

Sadece lüp mecra odası ya da çocuk odası kadar alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

Problem ancak bununla da sınırlı değildir. Genelde bulunduğumuz odalarda düzlemı ısıtmak ya da soğutmak ciğerin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına saika evet. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon, elektronik beyin evet da telefon gibi cihazlar, ortamda mevcut pozitif iyon miktarını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi daha yorgun ve bitkin hissetmenize illet olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla uğraş edecek olan negatif iyonların saykaloriın artırılması gerekir. Bunu katkısızlayacak olan şey ise tuz tuz lambası lambasıdır.

Astım ataklarına iyi hasılat. Teneffüs yolu hastalıkları olan eşhas için asude soluk aldırır.

Aralarındaki bir numara fark Himalaya tuz lambasının pembemsi ve ateş kırmızı renginde olmasıdır. Çankırı kayaç tuzu lambası ise, tuzun katıksız rengi olan beyazdır.

Şayet göz yahut bulunduğunuz düzlükın kapı ve penceresi umumi olarak belirgin ise lambanın yaydığı olumsuz iyon düz hoşgörülülediği karınin çok bir araba koygun mümteni ve verimlilik rasyoı düşecektir.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page