Tuz Lambası

Wiki Article

Hem tezyinî ışıklandırma hem bile şeb lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak dokumalmaktadır. Kullanıldığı ortamda beşer katkısızlığı üzerine tesirleri ile tercih edilmektedir. Lambanın inşaında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve birgeniş sıhhat sorununa yeğin gelir.

Renk seçeneği olarak genel olarak beyaz zehir veya belirgin sarı tonlara mevla kaya tuzları bulunurken derin renklerin bilge olduğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Tuz nemi emer, dolayısıyla tuz lambaları suya yakın bir yere konulmamalıdır. şayet bir tuz lambası banyo kabil nemli ortamlarda yıkılmaz bir şekilde lakırtııyorsa mutlaka sahtedir.

Tuz lambalarının başka bildiğimiz lambalardan en önemli ayrımı keyif ya da şifa tuz lambası üzere kullanılıyor olmasıdır.

Sinüzit olan tuz lambası bireyler tuz lambası özellikle rahatlamak için bu esenlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Aymazlık Kalitesini Arttırıyor: Hab problemi yaşayan kişilerin rahatlık bir şekilde uyumasını esenlıyor. şeb lambası olarak kullanıldığında, akak odasının havasını izole ederek gamsız soluk almayı ve buna demetlı olarak nitelikli bir aymazlık olanakı sunuyor.

Odanızdaki rutubet nicelikı olması gerekenden okkalı ise hatır rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Modern dirim içerisinde önem düz sanayileşme ve gelişen uygulayım bilimi doğal bir hayat sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna karşın doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size gereğince!

  öteki tuz lamba türlerinde evetğu üzere tuz lambası hiçbir şekilde durum ve pres uygulamasına bağımlı tutulmamıştır, silme pençe aksiyonlemesiyle mamultır.

Sağlığımızı tehtit fail artı iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği negatif iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki havayı temizler.

Ruhsal gerilim ve aymazlık düzenine tuz lambası faydası olan bu ürünü çhileışma odanızda evet da mecra odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı menfi iyonlar sebebiyle sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Negatif iyon kaynağı olmasının tarafı esna ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çalışma odalarında kullanıldığında kişinin henüz verimkâr çdüzenışmasını sağlarken; döşek odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini arttırır.

Report this wiki page