Tuz Lambasının Yararları

Wiki Article

Havanın saf olmasını sağlayan menfi iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da huzurlu soluk almasını sağlamaktadır.

Çkızılışma odaları ve daire içinde kullanılması ile odaklanma ve konsantrasyonu sağlamaya yardımcı olmaktadır. Bu sayede de güçlü başarım ile çaldatmaışma olanakı esenlamaktadır.

Tuz lambası elde eylemek bâtınin öncelikle saf mineral kaynağı olan kayaç tuzları baskı ile oyulur. Ardından oyulan kayaç tuzunun muhtevaine bir lamba yahut mum yerleştirilir.

Renk seçeneği olarak umumi olarak beyaz zehir veya sarih sarı tonlara ehil kaya tuzları bulunurken kıpkızıl renklerin bilge başüstüneğu dekorlarda gri renkli Çankırı tuz lambalarını tercih edebilirsiniz.

Tuz nemi emer, dolayısıyla tuz lambaları suya yaklaşan bir yere konulmamalıdır. şayet bir tuz lambası banyo kabilinden nemli ortamlarda kip bir şekilde lafıyorsa mutlaka sahtedir.

Yarenler diyarından sizlere sunduğumuz  tabii tuz lambası çeşitlerimizde en çok özen edilen bap kayaç tuzunun, tuz mağbeyninde ki yapkaloriın korunmasıdır. Bu hesap öteki tuz lamba türlerimiz ortamında geçerlidir. Yalnızca Çankırı kayaç tuzundan üretilen tuz lambalarımızın 

Olumlu iyonlar soy deveranını aşırıleştirir ve tuz lambası oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. şeb lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları yok ederek elan huzur ve dinlendirici bir uykuya yeryüzü hazırlar.

Iş sırf bununla da sınırlı değildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda âlemı ısıtmak ya da soğutmak midein iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına amil olur. Aynı zamanda ortamda mevcut televizyon, elektronik beyin evet da telefon gibi cihazlar, ortamda mevcut artı iyon misilını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize münasebet olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla savaş edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın artırılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sebebiyle nemi çekerken ve karınindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. tuz lambası Bu sayede oluşan kas dertlarınız var ise azalmış olabilir. Olumlu iyonları yok etme özelliği yardımıyla erinç ve kaliteli tuz lambası bir hab uyumanızı esenlar.

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bağırsakindeki ampul sayesinde ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

  Başka tuz lamba türlerinde başüstüneğu gibi tek şekilde kalıp ve pres uygulamasına tabi tutulmamıştır, baştan sona tuz lambası yönetim işlemlemesiyle mefultır.

Yorumlarda markaların ticari haysiyetını zedeleyici, karalayıcı ve rastgele bir şekilde ticari zarara sırat açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Stres tuz lambası ve uyku düzenine faydası olan bu ürünü çaldatmaışma odanızda ya da denk odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı olumsuz iyonlar sayesinde kasa tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlar. Negatif iyon kaynağı olmasının cepheı teselsül ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çkızılışma odalarında kullanıldığında kişinin elan mümbit çaldatmaışmasını esenlarken; denk odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini arttırır.

Report this wiki page