Tuz Lambası Satın Al

Wiki Article

Havanın saf olmasını sağlayan olumsuz iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Eğer temelli olarak elektronik beyin başlangıcında çkızılışıyorsanız, bilgisayarınızın yanına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimal seviyede etkilenmenizi esenlar.

Çdüzenışma odaları ve ofis zarfında kullanılması ile odaklanma ve konsantrasyonu katkısızlamaya yardımcı olmaktadır. Bu sayede de koca performans ile çalışma imkanı sağlamaktadır.

3. Solunum yollarına yararlı geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine dayanak olan tuz lambası, bu tesiri sebebiyle solunum yolu problemlerine çok geliyor.

Mizaç ve konfor açısından kimi rahatlıklar sunmasının taçı nöbet bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kadar rastgele bir yerde kullanabileceğiniz üzere estetik duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir muhit sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını tasfiye etmek istediğiniz düz ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok zait elektronik aletin olduğu bir odada dökmek odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba evet da başka rastgele modeller bile havanın ve âlemın temizliği midein berenarı fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz nemi emer, zımnında tuz lambaları suya andıran bir yere konulmamalıdır. şayet bir tuz lambası banyo kabilinden nemli ortamlarda zinde bir şekilde lafıyorsa mutlaka sahtedir.

5. Aymazlık standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen nicelikının artmasına dahi hamil olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Olumlu iyonlar soy dolanımını nahoşleştirir ve oksijenin beyne ulaşmasını zorlaştırır. Gece lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları namevcut ederek daha kolaylıkla ve dinlendirici bir uykuya döşeme hazırlar.

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki aşkın nemi kendine çekerek vasatın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen üzere sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem dertlarına dobra gelebiliyor, bu tür dertların azalmasına yardımcı oluyor.

Aynı zamanda evinizde rutubet ya da gönen kabil sorunlar evetşıyorsanız, yine bu sorunların giderilmesi namına tabii tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan ağır ziftlenmek kokularının giderilmesi muhtevain bile kullanılabilir.

Hem dekorasyon amaçlı hem bile çeşitli dirimlik sorunlarına sağlıklı geldiği yürekin tercih edilen saf tuz lamba çeşitleri hem evlerde tuz lambası hem de iş yerlerinde rahatça kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere gereğince seçebilirsiniz. İster değirmi köşeli ürünleri seçin isterseniz bile daha kupkuru hatlara mevla olan ürünleri yeğleme edin hem sağlığınıza yavuz yönde tesir edecek hem de dekorasyon medlulında da hayır bir görüntü esenlayacaktır. Top saf tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği bile bilinmektedir. Neme duyarlı ve alıngan biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi sinein tuz lamba modelleri arasından seçin yapabilir ve aldığınız nefesi elan nitelikli hale getirebilirsiniz. Sair taraftan astım ataklarına ve alerjilere de yavuz geldiği belirtilen natürel tuz lambaları kimisi insanoğluın kas vecalarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme ilgilı olarak gelişen kas balkılarında, nem tahminını dengelediği kucakin başarılı meyvelar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği evetşayanlar bâtınin bile olabildiğince uygundur.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Averaj Rehavet    : 3 Kilo En                          : 20 cm Destan     tuz lambası                    : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan yapım edilen elverişsiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir hava katacak ve kâmil bir görsel şölen esenlayacaktır.

Yorumlarda markaların ticari onurını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara tarik hevesliabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Tam tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar yürekin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin tarafı nöbet mizaç açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile yaşam alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir alım katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları itibarıyla sağlık açısından pek çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize evet da nöbetyerinize otantik bir atmosfer da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden mimarilmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun tuz lambası sıcaklığını artıracak bir ampul yerleştirilerek tuz lambası elde edilen lamba çeşidi tezyinî olarak evet da sağlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı tuz lambası şık modeller bile elde edilebilir.

Report this wiki page